DE voetbalverrassing van de benelux!

Mystery United werd in 2020 opgericht met als doel het verbinden én verrassen van voetballiefhebbers in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Wij geloven dat een voetbalshirt niet zo maar een stukje stof is. Een voetbalshirt heeft áltijd een verhaal: de historie, de kleuren, de cultuur, de trots. Ieder shirt heeft zijn charme! En wij bezorgen dat verhaal gewoon bij jou thuis.

Met onze Mystery Boxen bieden we een unieke voetbalervaring! Een Mystery Box is gevuld met een origineel, officieel én recent wedstrijdshirt van een willekeurige profclub op de wereld, inclusief informatie en fun fact.  Ook bieden wij mystery sjaals, mystery keepersshirts en een tweetal abonnementen aan. Deze vind je allemaal hier. De veelgestelde vragen staan op deze pagina. Tot slot hebben we altijd verschillende ‘specials’ te koop die niet in Mystery Boxen zitten. Deze vind je hier.

Breid je voetbalcollectie uit!

Je voetbalcollectie uitbreiden op een originele manier? Of je nou een verzamelaar bent, eens wat anders dan de standaard topclubs wilt dragen op de voetbaltraining of op een bijzondere manier wil bepalen met welke club je je volgende Football Manager- of FIFA-carrière moet beginnen, Mystery United is dé club voor jou. Natuurlijk is het ook leuk om een Mystery Box rechtstreeks naar een vriend te verzenden. Het mystery voetbalshirt wordt keurig afgeleverd in een nette doos en voorzien van leuke informatie over jouw ‘geheime’ voetbalclub. Clubs uit bijvoorbeeld Engeland, Spanje, Duitsland, Frankrijk of Italië, maar ook Argentinië, Brazilië, Mexico, Japan of de VS. Alles is mogelijk! Een Mystery United Box is leuk om te geven, maar natuurlijk nog leuker om te krijgen! Klanten beoordelen ons met een 4.8 uit 5 op Trustpilot.

Mystery United Logo Oranje