DE LEUKSTE CLUB VAN de benelux

Word supporter!

Mystery United werd in 2020 opgericht met als doel het verbinden én verrassen van voetballiefhebbers in Nederland en daarbuiten. Wij zijn zelf helemaal gek op het spelletje, de bijbehorende cultuur en natuurlijk voetbalshirts, daarom willen wij onze supporters een unieke voetbalervaring bieden met onze Mystery Boxen! Een Mystery Box is gevuld met een origineel, officieel én recent wedstrijdshirt van een willekeurige profclub op de wereld, inclusief informatie en fun fact. Op dit moment bieden wij meerdere typen Mystery Boxen aan, deze vind je hier. De veelgestelde vragen staan op deze pagina.

Breid je voetbalcollectie uit!

Je voetbalcollectie uitbreiden op een originele manier? Of je nou een verzamelaar bent, eens wat anders dan de standaard topclubs wilt dragen op de voetbaltraining of op een bijzondere manier wil bepalen met welke club je je volgende Football Manager- of FIFA-carrière moet beginnen, Mystery United is dé club voor jou. Natuurlijk is het ook leuk om een Mystery Box rechtstreeks naar een vriend te verzenden.

Jouw mystery voetbalshirt wordt keurig afgeleverd in een nette doos en voorzien van leuke informatie over jouw ‘geheime’ voetbalclub. Clubs uit bijvoorbeeld Engeland, Spanje, Duitsland, Frankrijk of Italië, maar ook Argentinië, Brazilië, Mexico, Japan of de USA. Alles is mogelijk! Liever een Mystery Shirt cadeau voor een kind? Ook dat kan. Een Mystery United Box is leuk om te geven, maar natuurlijk nog leuker om te krijgen!

Klanten beoordelen ons met een 4.8 uit 5 op Trustpilot.