Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is een Mystery Voetbal Box?

Een Mystery Box die je bij ons bestelt is altijd gevuld met een origineel, officieel en recent wedstrijdshirt van een willekeurige club op de wereld. Doordat je niet weet van welke mooie club jij een shirt gaat ontvangen, is het een bijzondere voetbalervaring en kun je op bijzondere wijze je collectie uitbreiden.

Welke maten zijn beschikbaar?

Wij leveren alle maten van maat 128 tot 7XL standaard in onze Mystery Boxen. Wij staan echter open voor verzoeken voor kleinere of grotere maten! Laat het ons weten via info@mysteryunited.nl en we helpen zo snel mogelijk!

Zijn de mystery shirts van Mystery United origineel?

De voetbalshirts die wij versturen in onze Mystery Boxen zijn gegarandeerd originele en officiële teamwear! Wij leveren absoluut geen namaakproducten. Wij staan voor kwaliteit.

Kan ik het aangeven als ik een club niet wil ontvangen?

Wij leveren geen shirts van Nederlandse clubs in Nederland of Belgische shirts in België, dus dat hoef je niet aan te geven. Wil je een bepaalde club uit het buitenland of clubkleur nou écht niet aantreffen in jouw Mystery Box, geef het dan aan in de notities tijdens het afrekenen van jouw bestelling. Dan weet je zeker dat je die club of kleur niet ontvangt!

Kan ik een gaaf shirt van Mystery United ook buiten het mystery concept om bestellen?

Uiteraard zijn wij gespecialiseerd in mystery voetbalshirts, maar als je op onze social media kanalen of op andere plaatsen een mooi shirt hebt gezien dat je graag wil kopen, neem dan even contact op via de button onderaan de pagina. Dan zullen we ons uiterste best doen je te helpen!

Wat is de bezorgtijd van een Mystery Box?

Wij doen ons uiterste best om jouw producten zo snel mogelijk te bezorgen, want wachten is natuurlijk niet leuk! De bezorgtijd bedraagt gemiddeld 1 tot 3 werkdagen in Nederland en België.

Hoe wordt een Mystery Box bezorgd?

In Nederland verzenden we jouw Mystery Box(en) altijd inclusief track & trace voor slechts €3,95 aan verzendkosten. De track & trace informatie ontvang je nadat wij jouw bestelling hebben afgerond.

In België leveren we een bestelling tot 2 producten ook voor slechts €3,95 als brievenbuspakketje. Hier zit echter geen track & trace bij. Bij grotere bestellingen wordt jouw bestelling verzonden als pakket, inclusief track & trace. Hier vragen wij een verzendtarief van €6,95 voor.

Op welke wijze ontvang ik een bestelling van meerdere mystery shirts?

Als je meerdere mystery shirts in één keer bestelt, zullen de shirts bij elkaar in één doos worden bezorgd.

Bestel je met een groep? Wij bieden ook de optie om ieder shirt apart te verpakken tegen een meerprijs van slechts €0,79 per shirt. Deze optie bieden wij op de afrekenpagina. Zo heeft iedereen zijn eigen verrassing! HIER lees je welke voordelen het heeft om als groep te bestellen.

Welke betalingsmogelijkheden biedt Mystery United?

Bij ons kan je afrekenen met iDeal, PayPal of Bancontact. Dit gebeurt veilig en snel via Mollie.

Kan ik mijn mystery shirt retourneren?

Aangezien wij onze klanten willekeurige voetbalshirts toezenden, nemen wij in principe geen retouren aan. Dat gezegd hebbende, staat klanttevredenheid natuurlijk hoog in het vaandel bij ons. In extreme gevallen, zoals bij de ontvangst van een artikel die qua maat heel anders valt dan verwacht, kunnen wij een omruiling aanbieden. Mystery United stuurt op haar kosten een nieuw shirt toe indien het geretourneerde shirt in originele staat bij ons aankomt. We kunnen hierbij niet beloven dat het een shirt van dezelfde club zal zijn.

Om jouw product te ruilen, moet je onderstaand formulier printen, invullen en bijvoegen in het pakketje. Zonder deze informatie is het voor ons erg lastig om jouw order te traceren en kunnen we niet garanderen dat je een vervangend shirt ontvangt. De verantwoordelijkheid voor het betalen van het retourneren ligt bij de klant.

DOWNLOAD RETOURFORMULER

Ben je niet in de gelegenheid om te printen? Dan mag je de informatie die wij vragen op het retourformulier ook duidelijk op een apart vel papier schrijven en in plaats daarvan bij het shirt voegen.

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen?

Daar kunnen we iets aan doen!

Neem contact op