Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is een Mystery Box?

Een Mystery Box die je bij ons bestelt is altijd gevuld met een origineel, officieel en recent wedstrijdshirt van een willekeurige club op de wereld. Doordat je niet weet van welke mooie club jij een shirt gaat ontvangen, is het een bijzondere voetbalervaring. Wij garanderen dat je hoe dan ook een prachtig shirt gaat ontvangen!

Welke maten zijn beschikbaar?

Wij leveren alle maten van maat 128 tot 6XL standaard in onze Mystery Boxen. Wij staan echter open voor verzoeken voor kleinere of grotere maten! Laat het ons weten via info@mysteryunited.nl en we helpen zo snel mogelijk!

Zijn de Mystery Shirts van Mystery United echt?

De voetbalshirts die wij versturen in onze Mystery Boxen zijn gegarandeerd originele en officiële teamwear! Wij leveren absoluut geen namaakproducten. Wij staan voor kwaliteit.

Kan ik het aangeven als ik een club niet wil ontvangen?

Wij leveren geen shirts van Nederlandse clubs in onze Mystery Boxen, dus dat hoef je niet aan te geven. Wil je een bepaalde club uit het buitenland of clubkleur nou écht niet aantreffen in jouw Mystery Box, geef het dan aan in de notities tijdens het afrekenen van jouw bestelling. Dan weet je zeker dat je die club of kleur niet ontvangt!

Kan ik een gaaf shirt van Mystery United ook buiten het mystery concept om bestellen?

Uiteraard zijn wij gespecialiseerd in mystery voetbalshirts, maar als je op onze social media kanalen of op andere plaatsen een mooi shirt hebt gezien dat je graag wil kopen, neem dan even contact op via de button onderaan de pagina. Dan zullen we ons uiterste best doen je te helpen!

Wat is de bezorgtijd van een Mystery Box?

Wij doen ons uiterste best om jouw Mystery United Box(en) zo snel mogelijk te bezorgen, want wachten is natuurlijk niet leuk! De bezorgtijd bedraagt gemiddeld 1 tot 3 werkdagen.

Hoe wordt een Mystery Box bezorgd?

Wij verzenden onze Mystery Boxen gewoon naar je huisadres inclusief track & trace. De verzendkosten bedragen slechts €3,95. Bij meer dan 2 shirts betaal je €6,95 voor de verzending, omdat de bestelling dan niet meer door de brievenbus past en geldt als pakket.

Op welke wijze ontvang ik een bestelling van meerdere Mystery Shirts?

Als je meerdere mystery shirts in één keer bestelt, zullen de shirts bij elkaar in één doos worden bezorgd.

Bestel je met een groep? Wij bieden ook de optie om ieder shirt apart te verpakken tegen een meerprijs van slechts €0,69 per shirt. Zo heeft iedereen zijn eigen verrassing! HIER lees je hoe dit precies werkt!

Welke betalingsmogelijkheden biedt Mystery United?

Bij ons kan je afrekenen met iDeal, PayPal of Bancontact. Dit gebeurt veilig en snel via Mollie.

Kan ik mijn Mystery Box retourneren als ik het shirt niet leuk vind?

Omdat Mystery United een bijzondere voetbalervaring biedt, waarbij je bij aankoop niet weet welk prachtig shirt je ontvangt, is retourneren alleen mogelijk op eigen kosten.

Kan ik mijn Mystery Box retourneren als de maat niet goed is?

Als het shirt niet past is retourneren mogelijk. Het shirt dient dan binnen 7 dagen na bestelling in originele staat te worden geretourneerd. Let wel: de kosten voor het retourneren zijn in dit geval voor de klant. Zodra het shirt retour is gekomen, sturen wij een nieuwe op of storten we het aankoopbedrag terug (afhankelijk van jouw voorkeur).

Je kunt contact met ons opnemen via de oranje button onderaan deze pagina.

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen?

Daar kunnen we iets aan doen!

Neem contact op