Mystery United-Fan aan het woord: Kelvin Zonnenberg

mystery united fan

KLANT AAN HET WOORD – “Ik ben Kelvin Zonnenberg, 31 jaar. Kom uit Apeldoorn. En vanaf kinds af aan al gek op voetbalshirts. Ik noem het zelf een uit de hand gelopen vakantiehobby. Elke vakantie ging ik op zoek naar een shirtje van een club uit de regio. Toen had ik al liever kleinere clubs dan Barcelona of United waar iedereen mee liep. Ik voetbal zelf uiteraard ook. Bij sv Orderbos in het 1e elftal. Ik sta voornamelijk voorin maar je kan me af en toe ook op het middenveld vinden!”

Wat maakt voor jou het concept van Mystery United zo mooi?

“Het is eigenlijk een cadeautje aan jezelf. Je weet van te voren niet wat je krijgt. Maar het zijn wel vaak bijzondere shirts, ook van kleine clubs die je niet zo snel in de winkels ziet hangen. Ik ben juist altijd op zoek naar de wat kleinere clubs. Daardoor is dit voor mij echt ideaal! Ook dat het altijd recente shirts zijn is voor mij belangrijk. En niet te vergeten, jullie houden altijd goed rekening met mijn wens om shirtjes met sponsor te krijgen!”

Wat is je favoriete shirt en waarom?

“Mijn mooiste shirts van jullie zijn Backa Topola uit Servië, Al Zamalek uit Egypte en Pogon Szczescin uit Polen! Dat zijn de clubs waar je het voor doet. Die zul je nergens in de winkels aantreffen of je moet toevallig daar zijn. Maar het zijn wel clubs uit een serieuze competitie.”

Hoeveel shirts heb je in je shirtcollectie van ons?

“Ik denk zeker wel een shirt of 25 minimaal? Het zijn er in ieder geval veel! En als het goed is, komen er daar nog wel een paar bij!”

mystery united fan