FM23 Kopen: zo zorg je voor een extra beleving

FM Mystery Box

Football Manager is een spel waarmee je als trainer een team onder je hoede neemt. We hebben een kans voor je om nog meer in deze game te kruipen.

FM23 Kopen: hoe het normaal gaat

Normaal gesproken koop je Football Manager om vervolgens een club uit te kiezen om te voldoen aan de doelstellingen. Hiervoor overleg je met het bestuur, werk je trainingen af en ontwikkel je een strategie om de opponenten te verslaan. Zo klimt je ploeg op de ranglijst en pluk je aan het einde van het seizoen de vruchten. Deze opzet is bekend en je bewandelt waarschijnlijk deze route door het zoeken naar clubs uit de grotere competities. Dat is logisch. We zijn immers gewoontedieren. Alleen is er ook een optie waarbij je je horizon verbreedt.

Laat je verrassen

Laat je door ons verrassen: we leveren naast een Classic Mystery Box eveneens een FM23 Mystery Box. Hierin zit een shirt van je toekomstige club als trainer, dat uit alle hoeken van de wereld kan komen. Leer in deze video hoe we werken. Je gaat dan een nieuw avontuur aan met de volgende voordelen.

Een onbekende club

Zelfs de echte voetbalkenners kennen niet de teams van iedere voetbalcompetitie uit hun hoofd. Je trekt na het openen van de FM23 Mystery Box een tenue aan van het elftal dat nog een onbekende naam voor je is. Of misschien heb je er toch al wel eens van gehoord! Je vindt bij het shirt informatie over de club zodat je leert hoe hun competitie heet, in welk stadion ze spelen en wat de clubkleuren zijn. Daarna start je Football Manager op om je virtuele kantoor alvast in richten en de focus te leggen op de aanstaande voorbereiding. Hopelijk ben jij de trainer die wél slaagt over de grens. 😉

Of ben je de aankomende Will Still? Zijn verhaal toont aan waar het spelen van Football Manager je kan brengen.

Nieuwe spelers

Je weet natuurlijk de meeste namen uit de Engelse, Duitse en Spaanse competitie, maar hoeveel spelers kun je opnoemen van elftallen uit Argentinië, de Italiaanse Serie B of Mexico? Hier stokt waarschijnlijk de stroom aan spelersnamen in je hoofd. Een mooie gelegenheid om te duiken in de selecties. Daarna plan je avonden in om iedere speler te analyseren, zoals Pep Guardiola zijn tegenstander helemaal doorgrondt.

Een divers CV opbouwen

De Hollandse oefenmeesters starten meestal als eerste bij een team uit de Vaderlandse competities. Je kunt deze aanpak ook volgen, zo beland je bijvoorbeeld via FC Emmen, FC Utrecht en Ajax bij je favoriete club in de Bundesliga. Dit pad is echter standaard en daar je hebt al meerdere keren voor gekozen nadat je Football Manager kocht, toch?

Daarnaast kriebelt een ander carrièrepad ook weleens, we helpen je bij deze wens in gang zetten en je eerste contract te tekenen in onder andere de MLS. Kortom: je stippelt met een FM23 Mystery Box een onverwacht stappenplan uit om als een gelouterde trainer terug te keren naar Europa. Dan staan je droomclubs voor jou in de rij.

Waaruit bestaat een FM23 Mystery Box?

Zoals we al zeiden, krijg je een tenue van jouw next job als hoofdcoach. Je trekt tijdens het spelen van Football Manager het shirt aan om een extra dimensie te creëren terwijl je de oefeningen voorbereidt, de opstelling maakt en de basisploeg instrueert. Verder zitten er een Mystery United-pen erbij om je ideeën uit te werken op papier en een kortingscode van 5% op je volgende bestelling.

Je bent er klaar voor om je stempel te drukken op je elftal en de ontwikkelingen te volgen. Je hoeft alleen een handtekening te zetten om de uitwerking van jouw strategie terug te zien op het veld.

Hoeveel kost een FM23 Mystery Box?

Een FM23 Mystery Box kost €44,95.

Handig om te weten

Het voetbalshirt dat je aantrekt, is origineel en uit een recent seizoen. We verzenden alleen shirts van clubs, en geen shirts van Nederlandse clubs in Nederland en van Belgische clubs in België. Wil je om een specifieke reden geen shirt van bepaalde clubs ontvangen? Laat dit weten in het opmerkingenveld. Daarbij zijn we niet verbonden met Sega/Sports Interactive, de makers van Football Manager.

En als laatste zeggen we: als je vandaag voor 17:00 bestelt, geven we dezelfde dag jouw FM23 Mystery Box mee aan de bezorger.

Bestel hier jouw fm23 mystery box