Een mystery voetbalwedstrijd bezoeken? Zo werkt het!

Borussia Mönchengladbach Stadion

Wat is er voor een voetbalfan nou leuker dan een mooie pot voetbal kijken in een voetbalstadion? Je ruikt de geur van het gras, je hoort de zingende fans van de fanatieke aanhang en je kan de spelers bijna aanraken! Vaak ga je naar een stadion van de club waarvan je fan bent, dit is meestal al een leuke ervaring. Maar hoe speciaal is het om een keer met je vrienden naar Frankrijk, België of Duitsland af te reizen om daar een totaal willekeurig gekozen wedstrijd te bezoeken!

Dé ervaring voor een voetbalfan

Jij kiest een datum en het aantal wedstrijdtickets, dan regelen wij wedstrijdkaarten voor een mystery voetbalclub buiten Nederland! Deze mystery club is altijd een club buiten Nederland en bevindt zich op maximaal 5 uur rijafstand van Utrecht. Het betreft in alle gevallen een wedstrijd uit de Bundesliga of 2. Bundesliga (Duitsland), de Jupiler Pro League (België) of de Ligue 1 (Frankrijk). Uiteraard ontvang je bij meerdere tickets altijd kaarten voor dezelfde wedstrijd, daarnaast zit of sta je altijd bij elkaar.

De wedstrijd vindt ‘s middags of ‘s avonds plaats en enkele dagen voor vertrek ontvang je je tickets per e-mail. De beschikbare data worden gedurende het seizoen aangepast en als je je toch bedenkt kun je 14 dagen voor het duel kosteloos annuleren. Wil je van een bepaalde club absoluut geen wedstrijd bezoeken? Dan kun je dit altijd aangeven in het vrije notitieveld op de afrekenpagina!

Stappenplan: mystery ticket(s) bestellen

Stap 1: Ga naar de productpagina (nieuw tabblad zal openen als je hierop klikt);

Stap 2: Klik bij ‘Datum’ op ´kies een optie´ en kies de datum waarop je de mystery wedstrijd wil bezoeken;

Stap 3: Vul naast de groene knop ‘toevoegen aan winkelwagen’ het aantal tickets in dat je wilt bestellen;

Stap 4: Nu zie je het subtotaal van je bestelling, kijk of dit klopt met wat je wilde bestellen en voer eventueel nog een cadeaubon nummer of waardebon code in, als je die hebt;

Stap 5: Vul je factuurgegevens in en schrijf eventueel onderaan de pagina nog een notitie als er een wedstrijd is waar je absoluut niet heen wil. LET OP: Vergeet niet om de namen en geboortedata van alle personen die meegaan mee te sturen in de notities;

Stap 6: Selecteer één van de aangeboden betaalmethoden en klik op de groene knop ‘bestelling plaatsen en betalen’;

Stap 7: Gefeliciteerd! Je hebt je Mystery Tickets bemachtigd, nu is het een kwestie van geduld hebben…. Enkele dagen voor vertrek ontvang je de tickets per e-mail, spannend!

Wat kan je verwachten?

Een behoorlijk aantal mensen hebben al een keer zo’n gave mystery trip meegemaakt en de mystery tickets worden steeds populairder. Hieronder geven we een paar voorbeelden van mystery wedstrijden die je zou kunnen krijgen.

Borussia Mönchengladbach – SC Freiburg

Borussia Park

Borussia Mönchengladbach tegen Freiburg is een fantastisch affiche, beide ploegen doen het naar behoren op het hoogste niveau van Duitsland. Zo wist Borussia Mönchengladbach op 18 februari 2023 thuis in een zinderende wedstrijd met 3-2 te winnen van zesvoudig Champions League-winnaar Bayern München. Freiburg zorgde in 2021 voor één van de grootste nederlagen van Gladbach ooit! Freiburg won maar liefst met 0-6. Het ‘Borussia Park’ van Borussia Mönchengladbach heeft een capaciteit van maar liefst 60.250 toeschouwers. Het is dus een groot en mooi stadion. De supporters van Die Fohlen zorgen voor een fantastische sfeer en de club heeft ook herkenbare spelers als Marcus Thuram, Julian Weigl en ex-FC Groningen verdediger Ko Itakura.

Union Saint Gillios – KV Mechelen

Zowel USG als KV Mechelen zijn allebei oude authentieke clubs met een rijke historie. Union was de succesvolste Belgische club voor de Tweede Wereldoorlog en wist elf maal de landstitel te veroveren. Het heeft daarmee vooralsnog enkel RSC Anderlecht en Club Brugge voor zich. Sinds 2021 speelt de club na een afwezigheid van 48 jaar weer in de Jupiler Pro League, de hoogste voetbalklasse van België. KV Mechelen heeft daarentegen ook de nodige prijzen gewonnen. Het begon met de Beker van België in het seizoen 1986/87. Daarna werd de Europacup II 1987/88 gewonnen door een 1-0-overwinning op titelverdediger Ajax. Enkele maanden later won KV Mechelen ook de Europese Supercup in twee wedstrijden tegen PSV. Een seizoen later werd het landskampioenschap veroverd. KV Mechelen is de laatste Belgische club die een Europese beker won. Als je het hebt over een bijzonder stadion, dan is die van USG er zeker één: het mythische en bijna honderd jaar oude Joseph Marienstadion. Ooit was dat stadion een van de modernste: Union was de eerste club in België die in 1935 over elektrische verlichting beschikte. Vandaag is het stadion bekend om zijn authentieke karakter. ‘‘Er zijn voetbalstadions waar je je aan hecht omdat je er vaak komt, maar er zijn er ook waar je op slag verliefd op wordt, het stadion van USG is zo’n stadion’’ aldus een supporter. “Als de Belgische voetbalbond punten zou geven aan de ploeg met het mooiste stadion van België, dan zou Union elk seizoen al beginnen met één been in de Champions League.”

Lille – Stade Rennais

Stadion Lille

LOSC Lille is tegenwoordig een gevaarlijke tegenstander in Frankrijk en ook in Europa. Lille werd in 2021 nog landskampioen en heeft ook al een aantal keer Champions League mogen spelen. Ook Stade Rennais is geen onaardige ploeg in Frankrijk, al is de ploeg iets kleiner dan LOSC Lille. Stade Rennais wist in het seizoen 19-20 voor het eerst Champions League te halen nadat ze 3e waren geworden in de Franse competitie. Het stadion van LOSC Lille is erg modern en groot. Het stadion heeft bij elkaar ruim 600 miljoen euro gekost!

Enthousiast geworden? Bestel jouw mystery tickets door op de button hieronder te klikken!

Naar de mystery wedstrijdtickets!