Voetbalsjaal kopen: dit is ons unieke aanbod

Voetbalsjaals Borussia Dortmund

Een voetbalsjaal kopen: een leuk en gemakkelijk item op het verlanglijstje van iedere voetbalfan. We hebben een uniek aanbod met meer mogelijkheden voor jou.

Het probleem met een voetbalsjaal kopen
Je kunt naar meerdere voetbalwinkels om een voetbalshirt te kopen. Dan heb je verschillende opties, denk aan competities, clubs en seizoenen. Helaas bestaat dit niet voor voetbalsjaals, terwijl het een vast onderdeel is van een voetbalsupporter. Dat blijkt uit deze verzameling van Daniel J. Robertson, een voetballiefhebber die een collectie heeft waar je vast jaloers op bent. 😉

We raden je aan om te luisteren naar zijn verhaal, als inspiratie voor je eigen collectie.

Dit is wat wij doen
Mystery United is opgericht om voetballiefhebbers te verrassen. Dit doen we door een Mystery Box te sturen met een voetbalshirt. Daarnaast hebben we ook een Mystery Box voor voetbalsjaals. Je hoeft niet verder te speuren naar alternatieven voor een bijzondere voetbalsjaal, daar zorgen wij voor.

Hoe gaat het in zijn werking?
In onze Voetbalsjaal Mystery Box zitten alleen artikelen van buitenlandse clubs. Je kunt dus uit iedere competitie een exemplaar ontvangen. Hierdoor krijg je een voetbalsjaal van een club waaraan je nog niet eerder dacht. Er zit bovendien ook informatie over de club in de Mystery Box. Zo weet je meteen welk verhaal dit clubitem met zich meedraagt. We raden je verder aan om op YouTube te zoeken naar momenten van de supporters tijdens sfeeracties. Hiermee leer je hoe de fans de sjaal vasthouden tijdens een sfeeractie en ben je alvast een van de duizenden die aan de hand van hun voetbalsjaal de ploeg naar de overwinning helpt. Iedere supportersschare telt bovendien eigen rituelen. Je moet daarbij denken aan:

Voetbalsjaals Liverpool FCLiverpool

We starten met de club die de voetbalsfeer naar het hoogste level hebben getild. Aan de rode kant van de stad ontstaat er namelijk een ongekende intensiteit als de supporters het nummer You’ll Never Walk Alone zingen. Iedere Liverpudlian toont dan een rode sjaal aan de wereld en de mensen in het uitvak doen meestal mee. De mensen thuis zien dan een zee aan sjaals en denken dan alleen maar: ik wil daarbij zijn. Tegenwoordig galmt het bekendste voetballied ook door andere stadions, alleen is het nergens zo indrukwekkend als op Anfield Road, waar de vier woorden op veel voetbalsjaals zijn terug te vinden.

Hertha BSC

Als het Olympiastadion volledig is gevuld en er staat een prachtige affiche op het programma is het tijd voor Nur Nach Hause. Het lied dat door de supporter Frank Zander is geschreven en nu bij het meubilair hoort. De tekst is pakkend, want de Berlijners zingen over het naar huis gaan, dat ze nog liever even uitstellen met een overwinning. Maar eerst zijn ze allemaal één in voetbaltempel waar een witte-blauwe kleur de baas is. Hertha hoopt in de toekomst te verhuizen naar een eigen onderkomen. Het is zeker dat deze sfeeractie geleid door meer dan vijftig duizend voetbalsjaals dan meeverhuist.

Real Betis

We kennen de voetbalstad Sevilla grotendeels alleen van de gelijknamige club die talloze keren de Europa League won. Maar de stad telt nog een club: Real Betis. De fans gebruiken hun voetbalsjaal als steunbetuiging richting de spelers voor de wedstrijd als de stadsrivaal op bezoek komt. Er hangt een spandoek dat een gehele tribune bedekt, dit werk valt echter in het niet door de groene sjaals die samen een muur vormen met de boodschap: hier valt vandaag niets te halen. Om dit kracht bij te zetten, beweegt iedere fan zijn sjaal, tegelijk met de andere supporters. Een kippenvelmoment in Estadio Benito Villamarín.

Veel clubs tellen dus wel een speciale (sfeer)actie waarin een voetbalsjaal de hoofdrol speelt.

Verzameling
Een Voetbalsjaal Mystery Box is ook een optie om je voetbalverzameling uit te breiden. Je geniet dan immers van een voetbalsjaal die je nog niet hebt in je collectie. Mocht dit wel het geval zijn? Dan mag je de voetbalsjaal eenmalig retourneren. We sturen daarna een nieuwe Mystery Box op. Check onze FAQ-pagina voor een antwoord op andere veel gestelde vragen.

Wat kost een Voetbalsjaal Mystery Box?
Een Voetbalsjaal Mystery Box kost €17,95.

Tot slot: als je vandaag voor 17:00 je Mystery Box bestelt, sturen we dezelfde dag jouw nieuwe voetbalsjaal op.

Bestel Voetbalsjaal Mystery Box