Een andere manier om je voetbalshirt te kopen

Hoogstwaarschijnlijk koop je altijd voetbalshirts van je favoriete club. Maar er is ook een andere manier waarmee je als voetballiefhebber nog meer plezier haalt uit een tenue.

Welke andere manier?
Via een Mystery Box! Je bestelt een voetbalshirt zonder te weten van welke voetbalclub er binnenkort een shirt op je deurmat valt. Hierdoor voeg je een shirt aan je collectie toe van een club die je nog niet kent of nog niet hebt. Je breidt hiermee gelijk je voetbalkennis uit. We verzenden alleen wedstrijdshirts die officieel, origineel en recent zijn. Je zou bijvoorbeeld een shirt van deze clubs uit je Mystery Box kunnen halen:

Boca Juniors
De club waar Diego Maradona voor speelde, behoort tot de vurigste teams ter wereld. Dat komt door de fanatieke aanhang die als een muur van geluid fungeert en totaal losbarst als de thuisploeg een doelpunt maakt. Dan rennen de supporters naar voren en klimmen de hekken in om de treffer te vieren. Het zijn beelden die je zelden ziet bij een Europese wedstrijd en daarom dromen velen voetbalfans ervan om eens af te reizen naar La Bombonera.

Boca Juniors

Union Berlin
Berlijn had lange tijd met Hertha BSC lange tijd een vertegenwoordiger op het hoogste niveau, maar daar brengt Union Berlin nu al meerdere seizoenen verandering in. De Schlosserjungs horen in het rijtje thuis van bijzondere voetbalclubs.

Het verhaal van Union Berlin is namelijk prachtig: het Stadion An der alten Försterei was in het DDR-tijdperk de plek van protest tegen het voormalige regime. Union was de rivaal van SV Dynamo, de favoriete club van Erich Mielke, de minister van de Stasi. De Unionfans spraken vrijuit in de rode menigte tijdens de thuiswedstrijden als uiting van ontevredenheid. Een daad tegen het zere been van het Stasibestuur. Na de val van de Berlijnse Muur promoveerde Union langzaam naar de Bundesliga en bouwde supporters met eigen handen nieuwe tribunes. Om kapitaal te vergaren, doneerden ze hun bloed om nu drie staantribunes te vullen met fans die staan voor een van de mooiste clubculturen door talloze sfeeracties.

Welke voetbalshirt kan ik krijgen?
We leveren voetbalshirts vanuit de hele wereld, dus je treft een shirt uit bijvoorbeeld Brazilië, Spanje of Argentinië in je Mystery Box.

In het pakketje zit daarnaast ook informatie over de club met grappige feitjes waardoor je niet Google hoeft te gebruiken om te weten van welke club je een shirt in handen hebt. Daarna kan het genieten beginnen. Want je gaat je verdiepen in deze club door uitslagen bij te houden, de geschiedenis na te pluizen en beelden van het stadion te bekijken. Het is dus een unieke ervaring om als voetbalsupporter te beleven.

En wat als ik een shirt krijg van een club die ik niet wil?
Dat gaat niet gebeuren. Je kunt immers in het opmerkingenveld bij een bestelling beschrijven van welke clubs je liever geen shirt ontvangt. Daarnaast is het handig om te weten dat we geen shirts van Nederlandse clubs in Nederland leveren en hetzelfde geldt voor Belgische teams in België. Hiermee is de kans groot dat we je verrassen met een voetbalshirt. Of ben je al op de hoogte van iedere club ter wereld? 😉

Het perfecte cadeau voor een vriend of vriendin
Het is natuurlijk niet gemakkelijk om ieder jaar weer een cadeau te bedenken voor een vriend of vriendin. Gelukkig biedt een Mystery Box hiervoor een uitkomst als de aanstaande jarige helemaal gek van voetbal is. Een extra voetbalshirt is voor zulke mensen nooit te veel.

Bovendien zijn onze Mystery Boxen ook geschikt als cadeau omdat we ze opsturen in een doos die iemand makkelijk opent, bijvoorbeeld ook tijdens een voetbalwedstrijd. Dit zorgt voor extra spanning en leuke gespreksstof als de bal rolt.

Verder is een Mystery Box tevens een mogelijkheid als een kerstcadeau, zo vonden de spelers van FC Twente een Mystery Box onder de kerstboom.

Hoe gaat het in zijn werk?
Je kiest voor een van onze Mystery Boxen. Dit kan zijn:
Classic Mystery Box, waarin alle mogelijke clubs zitten
Argentina Mystery Box, om de Argentijnse voetbalpassie te proeven
FM23 Mystery Box, zo draag je altijd het shirt van de club die je aan het coachen bent in het spel Football Manager

En er zijn eveneens speciale opties voor kinderen, keepers en er is een maandabonnement of kwartaalabonnement voor puristen die het liefst vaker een shirt ontvangen.

We versturen de Mystery Box op dezelfde dag als je voor 17:00 bestelt.

Heb je nog vragen? Bekijk dan onze veel gestelde vragenpagina.

Wanneer bestel je hier jouw Mystery Box?