Win Football Manager 2023 bij Mystery United!

Football Manager 2023

Dinsdag 8 november is een datum die rood omcirkeld staat bij spelers van het spel Football Manager. Dan komt namelijk het gloednieuwe spel Football Manager 2023 uit. In aanloop naar deze release geeft Mystery United 3 exemplaren weg voor de PC! Hoe maak je kans? Simpel!

Eén van onze Mystery Boxen is de FM23 Mystery Box!* Deze is altijd gevuld met een mystery voetbalshirt van een willekeurige buitenlandse club die speelbaar is in het spel. Zo bepaalt het lot de club waarmee je jouw carrière kan starten in de game. Als extraatje ontvang je een officiële Mystery United-pen en een persoonlijke actiecode voor 5 procent korting op je volgende bestelling!

Iedereen die de FM23 Mystery Box bestelt, maak kans op een gratis exemplaar van Football Manager 2023! We maken op de volgende data een winnaar bekend die willekeurig geloot zal worden:

– Vrijdag 21 oktober 2022
– Vrijdag 28 oktober 2022
– Vrijdag 4 november 2022

Bestel HIER jouw FM23 Mystery Box en maak kans!

* Dit product is geen officieel Football Manager-product en is op geen enkele manier verbonden aan Sega/Sports Interactive.