Mystery United naamgever Noord-Hollands Kampioenschap Voetbalquiz

ALKMAAR – Wij zijn blij om te kunnen melden dat Mystery United naamgever is van de eerstvolgende editie van het Mystery United Noord-Hollands Kampioenschap Voetbalquiz in het AFAS stadion van AZ Alkmaar.

Op 8 januari 2022 zal deze quiz voor de vijde keer georganiseerd worden en daarmee is het een jubileumeditie. Het wordt dan ook de grootste tot nu toe, met opnieuw de quiztoppers van Nederland en België aan de ‘aftrap’! Teams bestaan uit maximaal vier personen. De laatste editie in 2020 werd gewonnen door Michel Abbink (VI), Harry Hamer (VI) en Rypke Bakker (NU Sport). Uiteraard zijn er tijdens de komende quiz mooie mystery shirts te winnen, een goede reden om mee te doen dus!

Weet jij het antwoord op dit soort vragen?

“Welke Argentijn rukte tijdens de wedstrijd Feijenoord – Estudiantes de bril van de neus bij Joop van Daele?”
“Welke Australische voetballer maakte de meeste doelpunten in de historie van de Eredivisie?”
“Welke twee huidige spelers uit de Eredivisie kwamen in hun carrière, tot vijf speelminuten met Oranje in een WK kwalificatiewedstrijd?”

Schrijf je dan snel in via info@fcquiz.nl! Hopelijk zien we elkaar de 8e!