Mystery voetbalshirt bestellen met vriendengroep, hoe werkt het?

vriendengroep

Een mystery shirt kopen voor jezelf of als cadeau is zeker leuk, maar met een vriendengroep allemaal een eigen mystery voetbal box uitpakken is natuurlijk helemaal een feest! In dit artikel leggen we uit hoe je dit doet bij Mystery United en wat de voordelen zijn.

Stel, je hebt een vriendengroep van 10 man en je wil allemaal een eigen Classic Mystery Box ontvangen. Je bestelt dan gemakkelijk de maten die je wilt ontvangen via onze webshop. Zodra je hier klaar mee bent, ga je door naar de winkelwagen. Daar zie je al direct het grootste voordeel van bestellen als groep: je betaalt maar één keer verzendkosten en bent dus veel goedkoper uit dan met 10 losse bestellingen! Daarnaast zorgen wij er altijd voor dat jullie als vriendengroep niet twee keer hetzelfde shirt ontvangen. Bij 10 losse bestellingen kan dit natuurlijk wel voorkomen.

Tot slot ga je door naar de afrekenpagina. Uiteraard laat je daar je gegevens achter, maar hier bieden wij ook de optie om een vinkje te plaatsen voor ‘Ieder shirt in een aparte doos verpakken?’. Als je hiervoor kiest, zorgen wij ervoor dat ieder shirt tegen een kleine meerprijs netjes in een aparte doos wordt verpakt. Ook schrijven wij de maten op de doos, zodat ze op voorhand uitgedeeld kunnen worden aan de juiste personen. Zo kan iedereen de spanning ervaren van het uitpakken van een mystery box!

Zijn jij en je vrienden er klaar voor? HIER ga je naar al onze Mystery Boxen!