Mystery United officieel partner van Belgisch topdarter Kim Huybrechts

Het is ons een genoegen om aan te kondigen dat Mystery United per 1 juli 2021 een samenwerking is gestart met de Belgische topdarter Kim Huybrechts (1985).

De huidige nummer 36 van de wereld gaat onder meer zijn dartwedstrijden spelen met een goed zichtbare Mystery United-badge op zijn kleding, met uitzondering van de major-toernooien van de PDC. De 35-jarige darter uit Nijlen (België) is een fervent verzamelaar van voetbalshirts en kwam daardoor natuurlijk bij Mystery United terecht. Na wat prettige gesprekken bleek The Hurricane dezelfde passie voor voetbalshirts te bezitten als wij, waaruit deze mooie samenwerking is voortgevloeid. Met de samenwerking hopen wij onze naamsbekendheid in België te vergroten, daar er veel dartfans ook passie hebben voor voetbal en andersom.

Over Kim Huybrechts
De in Antwerpen geboren Huybrechts komt sinds 2011 uit voor de grootste dartsbond PDC. Zijn beste prestatie op het bekende WK Darts in Londen was het bereiken van de kwartfinale in 2012. Later haalde hij onder andere nog driemaal de laatste 16. In 2014 gooide Kim een 9-darter op televisie tijdens de Grand Slam of Darts tegen onze landgenoot Michael van Gerwen. Ook nam hij tweemaal deel aan de Premier League (2015 en 2017), waar de beste 10 darters van de wereld het tegen elkaar opnemen in competitievorm.

Wij kijken uit naar een mooie partnership met Kim en wensen hem veel succes tijdens de komende toernooien! Hieronder zie je Kim met een deel van zijn Mystery United-verzameling! Je kunt The Hurricane volgen op Twitter (@KimHuybrechts) of Instagram (@kimhuybrechts180).

HIER bestel je jouw eigen mystery voetbalshirt! Wij leveren in Nederland én België!