De magie van het voetbalshirt

Hoe een stukje textiel vele harten op de wereld sneller laat kloppen.

In tijden van corona en lockdowns is er helaas weinig ruimte voor voetballiefhebbers om te doen wat we écht leuk vinden: mooie wedstrijden bezoeken of zelf een lekker potje ballen. Toch kan de hoeveelheid extra tijd ook leiden tot iets moois, zoals de oprichting van Mystery United in december 2020. Uit pure passie voor voetbal werd deze website geboren, met behulp van een dosis extra vrije tijd. Sinds januari 2021 zijn we live!

Wie koopt nou iets zonder te weten wat je krijgt?

Met onze verschillende soorten Mystery Boxen hebben wij onszelf ten doel gesteld om voetballiefhebbers in Nederland en daarbuiten te verrassen met een mooi, maar willekeurig voetbalshirt van een profclub op de wereld. Niet-voetballiefhebbers zullen dit lezen en zich afvragen: “Wie koopt nou iets zonder te weten wat je krijgt?”. Echte voetballiefhebbers worden ondertussen nieuwsgierig en beginnen zich af te vragen welk shirt zij eigenlijk dolgraag zouden willen ontvangen. Het is eigenlijk bijzonder dat volwassen mensen zo enthousiast kunnen worden van een stukje textiel. Wij weten echter dat er veel meer achter zit: de kleur van een shirt, het logo dat trots prijkt op de borst, de slogan van de club in de nek… Het is een samenkomst van clubgeschiedenis, -liefde en -traditie in één. Wie kent niet het prachtige rood en wit van Atlético Madrid, het gelb-schwarz van Borussia Dortmund of het blauw-zwart van de Nerazzuri (Internazionale). Iconische shirts die staan voor de prachtige geschiedenis van de clubs en die voetbalharten sneller laten kloppen.

Mystery United richt zich echter niet alleen op die Europese topclubs. In onze Mystery Boxen tref je hun shirts zeker aan, maar ook juíst de wat minder bekende of populaire club staat bij ons in de spotlights. Sheffield Wednesday, FC Sankt Pauli, Torino, Girondins de Bordeaux, Deportivo La Coruña, CF Monterrey, Seattle Sounders, Aberdeen, Panathinaikos en nog ontelbaar veel andere mooie clubs. Bij het zien van die namen worden wij al enthousiast en precies die liefde voor voetbal heeft ervoor gezorgd dat wij per heden onze Mystery Boxen leveren. Bestel vandaag nog die van jou en laat je verrassen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *